Efaskin-het alternatief bij allergie!

Mijn nieuwste paradepaardje is Efaskin. Al veel honden met min of meer ernstige huidaandoeningen door allergieklachten, in het bijzonder bij atopie, heb ik zien genezen of in ieder geval zien verbeteren door het gebruik van vitamines, mineralen en essentiële vetzuren.

Zo ontving ik het onderstaande bericht van een zeer tevreden gebruiker van Efaskin nl de eigenaar van Guus, de bull terrier:

” Het gaat prima met onze Bull Terrier, eindelijk vrij van chronische huidontstekingen en roos. Na 25 jaar bullen eindelijk verlost van deze ellende. We kunnen het nog steeds niet geloven!” 

Ik ontving van hem een aantal foto’s voordat hij begon met de Efaskin, hij had kale plekken op zijn rug, last van huidschilfers en een rode jeukende huid tussen zijn tenen:

DSC02184

DSC02301

DSC02183

Nadat Guus Efaskin heeft gekregen zag hij er een stuk beter uit met een vacht, die weer glanst:

DSC02480

DSC02476

DSC02482

Uitleg:
Efaskin is rijk aan essentiële vetzuren uit teunisbloemolie en visolie en bevat daarnaast ook mineralen en vitamines, die de werking van deze vetzuren verbeteren.

Essentiële vetzuren zijn onverzadigde vetzuren, die niet door uw hond of kat zelf aangemaakt kunnen worden. Daarom moeten deze vetzuren via een goede voeding worden toegediend. Essentiële vetzuren zorgen voor een verbetering van de conditie van de vacht en de huid van uw hond. Bij een tekort aan essentiële vetzuren kunnen vacht- en huidproblemen ontstaan zoals jeuk, huidschilfers, doffe vacht, haaruitval, etc.
Een aantal stofwisselingsziekten kan aanleiding geven tot een tekort aan essentiële vetzuren. Maar een onvoldoende gehalte aan essentiële vetzuren kan ook ontstaan door hondenvoer met een hoog gehalte aan verzadigd vet of voer waarvan de essentiële vetzuren ten gevolge van het bewaren onder slechte omstandigheden, geoxideerd zijn. De dosering is als volgt:  Efaskin 10: 1 capsule per 10 kilogram lichaamsgewicht per dag . De Efaskin-capsules kunt u bij mij bestellen. In ieder geval moet de kuur zes weken gegeven worden om een duidelijk resultaat te behalen. Mochten de klachten verminderen, dan zeker doorgaan. Op een gegeven moment valt er natuurlijk met de dosering een beetje te spelen. Als er nauwelijks allergenen in de lucht zitten, zal je minder Efaskin hoeven te geven en in het voorjaar, als bomen en planten in bloei staan, meer! Inmiddels zijn er meer geneesmiddelproducenten gekomen die GLA aanbieden. Zelf ben ik zeer tevreden over Efaskin en dit gebruik ik dus het liefste. Heel veel van mijn patiënten reageren er uiterst goed op. Het grote voordeel van deze therapie is dat het gezond is en zonder bijwerkingen. Natuurlijk is het niet zo, dat elke hond fantastisch reageert. Soms moet er water bij de wijn worden gedaan en zal er als ook homeopathie en acupunctuur niet werkt een kuurtje prednison of zalven nodig zijn, maar dat doe ik alleen maar als het echt op geen andere wijze meer lukt. En gelukkig is dat maar zelden het geval!

efaskin 10

Efaskin is verkrijgbaar bij mijn webwinkel PetQure,  klik hier

wat te doen bij allergie en atopie klachten bij honden